Catering – Aan alles wordt gedacht 

quli-keet cateringHet volledig verzorgen van catering is altijd weer een feestje. Hierbij is alles mogelijk, van eenvoudig tot exclusief en van kleine tot zeer grote groepen. Wij vertalen de wensen, behoeftes en mogelijkheden naar smaakvolle catering concepten waarbij aan alles is gedacht! 


Quli-keet – Een culinaire beleving op evenementen en feesten

Een eigen foodtruck! Onze eigen “Quli-keet” is een foodtruck waar we volop onze passie in kwijt kunnen. Uniek, kleinschalig en kwalitatief goed! Als chefkok de lekkerste gerechten maken waarbij je zelf direct met de gasten in contact bent, je een praatje kunt maken en je horeca kwaliteit kunt leveren voor de juiste prijs. Alles is goed voorbereid en doordacht zodat gasten niet lang hoeven te wachten en met een glimlach op het gezicht vertrekken. 


De QULI-KEET! Onze eigen mobiele restaurantkeuken waarmee ik voor u de lekkerste gerechten kan bereiden op locatie!

Samen. Met elkaar. Eén team.

Het creëren van een team is erg belangrijk. In de keuken of op events moet je het met elkaar doen! Samenwerken met ons betekent dat iedereen zich kan focussen op de dingen waar die goed in is en je zorgt ervoor dat je samen optimaal functioneert voor het bedrijf en als team! 

Kortom, of het nu gaat om invallen bij een tekort aan keukenpersoneel, het verzorgen van een catering of het organiseren van alles rondom food bij events… Van den Blink horecadiensten regelt het. 

© Copyright - Van den Blink Horeca-advies